Image Alt

Aanbod

Aanbod Dressuurpaarden

Onze visie is gebasseerd op een constante zoektocht naar kwaliteit. Dressuurpaarden met iets extra’s, paarden waarmee uw dromen in de Dressuursport een flinke stap dichterbij komen!
Heeft u interesse in onze aangeboden paarden of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een ideaal Junior/Young Riders paard!

Donderboy

v. Wonderboy

Donker bruine ruin van Wonderboy. Donderboy heeft al ervaring op Internationaal competities en gereden op Prix St. George niveau. already had excperience on International shows and is ridden on Prix St. George level. Een ideaal junior/Young Rider paard! Door zijn positieve, werkwillige karakter en de bevestigde wissels en pirouettes, is Donderboy ook geschikt voor elke ambitieuze (amateur) ruiter.
Neem contact op voor meer informatie.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Geboortejaar 2008
Stokmaat 1.73
Stamboek KWPN

Easygoing, elegant en talentvol!

Winchester

v. Zack

Winchester, 4 jarige ruin van Zack x Don Schufro. Easygoing, elegant en talentvol zijn de kernwoorden die Winchester perfect omschrijven. Vader Zack is momenteel 1 van de beste paarden ter wereld, gereden door Daniel Bachmann. Door de fokcombinatie met de legendarische hengst Don Schufro in de moederlijn, heeft Winchester de genen om een groot Grand Prix paard te worden in de nabije toekomst.
Neem contact op voor meer informatie.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Geboortejaar 2015
Stokmaat 1.70
Stamboek KWPN

Veel potentieel en zeer leergierig!

Kasztan

v. Glamourdale

Donker bruine ruin van wereldkampioen Glamourdale. Kasztan toont ontzettend veel potentie en is zeer leergierig. Kasztan heeft daarnaast een vriendelijk en makkelijk karakter in en om de stal, alsook onder het zadel. Door deze eigenschappen is hij geschikt voor zowel een amateur- en ambitieuze ruiter
Neem contact op voor meer informatie.

 

Geslacht Ruin
Kleur Zwart
Geboortejaar 2015
Stokmaat 1.68
Stamboek KWPN