Image Alt

Aanbod

Actueel aanbod dressuur paarden

Onze visie in sales is gebaseerd op een constante zoektocht naar kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze aangeboden paarden? Neem dan contact met ons op!

Een bijzonder opmerkelijke draf, een sterke galop en een ruime stap.

Honey

v. Superío

Onze Honey is een 7-jarige merrie van vader Superío. Ze heeft een bijzonder opmerkelijke draf, een sterke galop en een ruime stap. Honey doet de oefeningen met veel gemak. Dit gecombineerd met haar werkwillige karakter, maakt Honey een ideale combinatie voor iedereen, hoewel ze zou excelleren met een ambitieuze ruiter. Met haar grootte van 167 cm zou ze het meest geschikt zijn voor een dame.
Neem contact op voor meer informatie.

 

Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Jaar 2012
Schofthoogte 167 cm
Stamboek KWPN

Luigi heeft alles in zich om je dromen waar te maken.

Luigi

v. Govenor

Hou je van knappe paarden? Dan is dit iets voor jou! Luigi is een 3,5-jarige ruin van Govenor x Florencio en heeft alles in zich om je dromen waar te maken. Hij heeft drie uitzonderlijke gangen, een goede mindset en verbluffende looks. Luigi presteerde dit jaar al heel goed op de grote VWF Prinsenstad-competitie voor 3-jarigen met 112 punten. Omdat Luigi nog een jong paard is, denken we dat hij het beste zou passen bij een enigszins ervaren ruiter.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2015
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN

Een aangenaam karakter en een 'go' waar je u tegen zegt!

Luna

v. Galaxy

Een prachtige merrie van Galaxy x Special D.
Luna heeft een aangenaam karakter en een ‘go’ waar je u tegen zegt! Een zeer getalenteerd paard met een gevoelig karakter. We denken dat ze zou passen bij een meer ervaren ruiter. Luna is 167 cm lang en is 3,5 jaar oud.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Merrie
Kleur Bruin
Jaar 2016
Schofthoogte 167 cm
Stamboek KWPN

Heeft u een specifieke wens?

We hebben altijd een ruime sortering dressuurpaarden in onze privéverkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets specifieks zoekt.