Image Alt

Aanbod

Aanbod dressuur paarden

Op deze pagina vindt u steeds een wisselend en actueel aanbod van top dressuur paarden. Door een intensieve selectie en eigen opleiding stuk voor stuk paarden waar wij als Dressuurstal Bernoski volledig achter staan.
Wij werken met de volgende prijscategorieën (euro);

+ = < 35.000
++ = 35.000 – 75.000
+++ = 75.000 – 150.000
++++ = >150.000

Wilt u meer informatie over onze aangeboden paarden? Neem dan contact met ons op!

Luigi heeft alles in zich om je dromen waar te maken.

Luigi

v. Govenor

Hou je van knappe paarden? Dan is dit iets voor jou! Luigi is een 3,5-jarige ruin van Govenor x Florencio en heeft alles in zich om je dromen waar te maken. Hij heeft drie uitzonderlijke gangen, een goede mindset en verbluffende looks. Luigi presteerde dit jaar al heel goed op de grote VWF Prinsenstad-competitie voor 3-jarigen met 112 punten. Omdat Luigi nog een jong paard is, denken we dat hij het beste zou passen bij een enigszins ervaren ruiter.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Ruin
Kleur Bruin
Jaar 2015
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie +

Zeer getalenteerde zwartbruine hengst!

Maverick

v. Ferdeaux

Deze mooie zwartbruine hengst is een zoon van Ferdeaux x Conaisseur. Dit getalenteerde paard is begin 2020 zadelmak gemaakt en klaar om met een ambitieuze ruiter of amazone aan de slag te gaan! Op stal en in de omgang is Maverick erg lief en ook onder zadel geeft hij een vertrouwd gevoel. Maverick is nog groen dus enige vorm van ervaring is gewenst!
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Hengst
Kleur Zwartbruin
Jaar 2017
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie +

Goudeerlijke merrie met een geweldig karakter en veel talent!

Hollywood

v. Uphill

Goudeerlijke merrie van Uphill x Donnerhal. Naast een geweldig karakter beschikt deze merrie over veel talent en is ze zeer licht te rijden. Ze zou een ideaal paard zijn voor een Junior/Young Rider maar is ook voor een amateur gemakkelijk te rijden. Hollywood geeft iedere ruiter een fijn gevoel en is 100% betrouwbaar. Hollywood doet in training series en pirouettes. Ze is door de vorige eigenaresse ook op wedstrijd uitgebracht.
Neem contact op voor meer info.

 

Geslacht Merrie
Kleur Vos
Jaar 2012
Schofhoogte 167 cm
Stamboek KWPN
Prijscategorie ++

Heeft u een specifieke wens?

We hebben altijd een ruime sortering dressuurpaarden in onze privéverkoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u iets specifieks zoekt.